zondag 10 juli 2016

Hallo Juli - Concerten, werken en uitstapjes

Juli is al 10 dagen begonnen. Dat betekend dat ik toch nog graag wil delen wat mij te verwachten staat in juli. Wil jij weten wat juli voor mij betekend en wat ik allemaal ga beleven? Lees dan zeker even verder.
Bron: Pinterest


Concerten
De maand begint eigenlijk met concerten. Op 3 juli stond er een concert van The Tribute To The Cats band gepland. Dit concert was erg leuk en heel gezellig. Nog geen week later of wel 7 juli stond er alweer een concert gepland. Dit concert was van die lieve Douwe Bob bij De Weijer in Boxmeer. Een openlucht concert en wat was het gaaf! Een avond die ik nooit meer zal vergeten. Zie de foto hier onder. Wil je een aantal filmpjes van deze avond zien? Zie dan even mijn YouTube kanaal. KLIK HIER

Instagram: YouRPRiNCeSSaa_
Fysio
De maand juli bestaat ook uit hard werken bij de fysio. Twee keer per week ongeveer 1,5 uur per keer hard trainen, zodat ik mijn voet stukje bij beetje beter kan gaan gebruiken. Super intensief, maar zeker wel voor een goed doel. We gaan ervoor.

Werken
Natuurlijk kan werken niet ontbreken in juli. Een van de laatste maanden bij mijn huidige werk, aangezien mijn contract niet verlengd word. Snik, snik. Iemand die een leuke baan weet, laat het maar weten! Ik zoek er nog eentje.

Uitstapjes
Omdat het ook zomer is, ook al merk ik dit nog niet bepaald aan het weer.. Staan er genoeg uitstapjes gepland. Ik ga met een vriendin naar Amsterdam, er is een planning dat ik met een andere vriendin nog naar Madurodam en Madame Tussauds ga. Helaas is dat laatste nog niet helemaal zeker aangezien we allebei met ons werk schema zitten. Nog even afwachten dus.

Al met al, het is een drukke maar super leuke maand. We gaan er iets leuks van maken.

Wat zijn jullie plannen in de maand juli?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

6 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Ziet er uit als een leuke maand, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, is ook een erg leuke maand. Dankjewel, komt helemaal goed!

   Verwijderen
 2. Die foto met Douwe Bob is zo ontzettend schattig! Ik hoop ook ooit eens naar z'n optreden te kunnen gaan. :) Een hele fijne maand gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, wat lief dat je dat zegt. Als je zijn site in de gaten houd (www.douwebob.nl) komt dat vast ooit goed. Jij ook een fijne maand toegewenst.

   Verwijderen
 3. Leuke dingen heb je op de planning staan! Amsterdam een dagje lijkt mij dan ook nog wel eens leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amsterdam is altijd leuk, vanaf april ben ik er elke maand wel 1x geweest. Ik zou zeggen, plan snel een dagje Amsterdam. Haha.

   Verwijderen