dinsdag 19 juli 2016

Mijn dagboekje #9

Vandaag alweer mijn 9e dagboekje op dit blog online. Wat gaat de tijd toch snel. Ik neem je graag mee in naar wat ik allemaal beleef in mijn leven. Hier dan ook een overzicht wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb.Oh ja, vandaag één keertje op een dinsdag aangezien het mij zondag niet gelukt was om hem af te maken. Ik was namelijk veel te moe.

Hey, hoi jij mooi lief dagboekje van mij. Vandaag ga ik je vertellen wat ik de afgelopen week allemaal heb beleefd.

Maandag
De maandag begint met vlogs kijken en blogs lezen. Natuurlijk typ ik zelf nog een aantal blog artikels (al zijn het er niet veel).. Ik moet namelijk nog mijn cv aanpassen en motivatie brieven schrijven. Het solliciteren is officieel begonnen. Mensen die in de omgeving Eindhoven nog een verkoop baan in de winkel weten? Laat je het mij dan alsjeblieft even weten?

Dinsdag
Op dinsdag is het eigenlijk niet veel anders. Vlogs en blogs bekijken. Daarna weer door met volop solliciteren. Wat is dat soms toch lastig, terwijl ik zo graag wil werken.

Woensdag
Woensdag is standaard de dag dat begint met fysio. Deze keer maak ik tijdens de fysio een foto en het gaat me vrij goed af! Jeej, erg blij. Na fysio ga ik werken voor drie uurtjes. Dit is wat minder aangezien het erg rustig is. Gelukkig zijn er nog genoeg dingen die ik onder tussen kan doen en word het tegen het einde wat drukker.


Donderdag
Donderdag is vrijwel een rustig dagje. Ik ga weer op sollicitatie jacht en kijk weer een aantal blogs en vlogs. Ja, deze week lijkt een beetje eentonig. Oeps. Soms zitten er zo'n weken tussen, zo is het leven.

Vrijdag
Ook de vrijdag is standaard de ochtend fysio dag. Het gaat deze keer ook erg goed. Deze keer krijg ik een tape, je zult snel lezen waarom. Na fysio is het weer tijd om te werken. Waar het woensdag nog erg rustig was, was daar vandaag niets meer van te merken. Het was enorm druk. Wel fijn, dan voel je jezelf ook erg nuttig.


Zaterdag
Ja, het is eindelijk zaterdag. Dat betekend een super leuk, maar heel druk dagje. Wij gaan namelijk met het gezin één hele dag naar de Efteling! Zoals je aan de foto hierboven kan zien heb ik Jelle Amersfoort weer gezien na één jaar! Wat gaat dat toch snel. Elk jaar zie ik Jelle in de Efteling, hij staat tijdens het 9 pleinen festijn op de zaterdagen in de Efteling. Hij staat op het carnavalsfestival plein met Jelle en de Rode Neuzen. Ook wel het meezing festijn. Erg leuk en veel bekende liedjes. De Efteling is open tot twaalf uur 's nachts, dus genoeg tijd om alles te doen. Van de Bobslee, tot aan Baron 1898 en de Python. Super leuk, maar super druk en natuurlijk veel pijn aan mijn voet. Vandaar de tape. Ik heb me super geamuseerd en het was een dag vol leuke herinneringen.


Zondag
Vandaag word ik erg laat wakker, ik ben dan ook erg moe. Daarom maak ik er maar een uitrust dagje van. Kijk voornamelijk vlogs en blogs. Heb geen puf meer om mijn blogje af te typen en besluit op tijd te gaan slapen.

Deze week was niet bepaald de leukste week, niet te druk maar ook niet te rustig. Aankomende week staat er niet zoveel gepland. Wel kan ik vast vertellen dat ik één dag naar de Nijmeegse Vierdaagse ga en mijn nagels weer laat bijwerken. Wie weet wat de week zelf nog brengt. Tot de volgende keer.

Wat heb jij de afgelopen week allemaal gedaan? Heb jij een leuke week beleefd?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥