Spam je blog #6

Ja, jullie weten zelf ook dat spammen of linkjes achter laten terwijl het niet de bedoeling is, niet kan! Natuurlijk moeten hier uitzonderingen voor gemaakt worden. Dus vandaag staat het op mijn blog in het teken van ''Spam je blog!'' Dus ben jij op zoek naar een nieuwe blog of plek om jouw eigen blog te delen? Drop ze dan vooral hier!


Zelf vindt ik het super leuk om nieuwe blogs te leren kennen. Hier heb ik dan ook een heel Excel bestand van met allemaal blogs en deze ga ik dan weer proberen te volgen op bloglovin wanneer dit mij aanstaat.

Dus, ken jij of heb jij een blog die misschien een kans verdient om in het zonnetje gezet te worden? Dan is dit zeker de kans om hem voor te stellen!

Wat moet je doen?
* Laat hieronder een reactie achter. Hierin vertel je waar de blog over gaat en eventueel waarom de blog zo speciaal is! Zorg dat het aantrekkelijk is, dan klikken mensen sneller.
* Zelf zou ik het erg leuk vinden als je mijn blog zou volgen of mijzelf via de onderstaande social media! Bloglovin', Facebook, Intagram & Twitter of op snapchat: yourprincessaa
* Bezoek de blogs van de andere mensen die hier op reageren.

So wat is jouw favoriete blog op dit moment?



Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

13 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Mijn blog gaat over van alles waar een vrouw vrolijk van wordt. wedstrijden, kortingen, acties, recepten, tips, recensies en nog veel meer! http://pinkytje.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik volg zoveel blogs, kan echt niet kiezen welke ik het leukst vind!

    Mijn blog is www.matteandshimmer.nl waar ik schrijf over beauty en lifestyle :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lief dat we mogen spammen! Ik blog op http://www.marushilifestyle.nl Het is een lifestyleblog met een vleugje beauty en fashion! -x-

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker, mag nu lekker een keertje. Ik ga zo eens naar je blog kijken. Ben benieuwd.

      Verwijderen
  4. Hoi!

    Mijn naam is Annemae, een 17-jarige doktersassistente studerende blogger die op haar blog artikelen schrijft over lifestyle, beauty en nog veel meer!

    www.byannemae.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat je andere bloggers een kans geeft om hun blog te promoten! Ik zou het erg leuk vinden als je ook een kijkje zou willen nemen op mijn persoonlijke blog. Op www.littlebyme.nl vindt je minimaal 3x per week artikelen over beauty, lifestyle en lekker eten. ook laat ik elke zondag zien hoe mijn week eruit ziet en wat ik zoal doe met mijn gezin. Ik deel gewoon alles wat ik leuk vind en wat mij bezighoud.

    Veel liefs Monica xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk en lief dat we vandaag mogen spammen. In mijn leven heb ik al heel veel mee gemaakt zowel niet leuke dingen en hele leuke dingen. Hier draait mijn blog vooral om. Mijn verhalen probeer ik zo persoonlijk mogelijk te maken, maar wel nog leuk voor andere om te lezen.

    Met mijn verhalen probeer ik mensen te helpen die zelf ook ergens mee zitten en om mensen te laten zien dat er altijd nog leuke dingen naast gebeuren. Dit alles zet ik online op http://fabiangijze.nl

    Hopelijk tot daar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een leuke blog, heb meteen een follow gegeven op bloglovin'!

      Verwijderen