maandag 27 januari 2014

Mijn favoriete kledingzaken


Vandaag lijkt het mij erg leuk om een keer mijn favoriete kledingzaken met jullie te delen. Zelf heb ik geen vaste zaak waar ik elke keer maar weer na toe ga, en de rest van de winkels oversla. Ik ga juist naar meerdere winkels om meerdere leuke dingen te zien/kopen.

Zoals je net al kon horen, loop ik het liefste allerlei kledingwinkels in om te kijken of ik daar leuke kleding zie. Dus je kunt wel stellen dat ik echt kijk naar wat ik zelf leuk vind, niet naar het merk ect.


CoolCat Een van de winkels waar ik al jarenlang vaak naar toe ga om kleding te kopen. Ik houd van glitters, en printjes. Dan zit je daar wel goed. Niet dat ik er altijd slaag, maar vaak zie ik wel 1 of 2 leuke dingen. Ze zijn soms wat duur, maar dat ligt ook weer net aan wat je koopt. Het valt op zich reuze mee. Zelf vind ik het dus ook een hele leuke winkel om langs te gaan, zelfs als ik niks nodig heb.

   
 
H&M Een winkel waar ik ook wel eens vaker naar binnenstap tijdens het winkelen. Ik vind hun uitgebreide assortiment heel fijn. Zo heb je er bijna altijd wel iets moois tussen zitten. Zelf vind ik de topjes daar vaak fijn, gewoon naturel en zitten erg lekker. 

ONLY Ook een erg leuke winkel waar ik tijdens het winkelen vaak even langs ga. Ik slaag niet altijd, ik ben soms best wel kieskeurig als het gaat om wat ik wil dragen. Maar ik vind het dan wel weer altijd de moeite waard om even binnen te stappen, ik ben er immers vaker geslaagd geweest.


 
Jens Mode Dit is een van mijn favoriete winkels voor broeken. Ze hebben altijd strakke mooie jeans, en daar houdt ik wel van. Vaak slaag ik hier wel. De prijs die je ervoor betaald is ook weinig, naar mijn mening. Zeker een aanrader om je jeans te gaan scoren.


The Sting Dit is een van mijn favoriete winkels als het gaat om leuke jurkjes. Ik vind dat ze niet altijd een leuk assortiment hebben, maar ik ga vaak ook alleen maar kijken naar jurkjes. Deze vind ik daar vaak zo mooi!                                 
Primark is een winkel die ik erg leuk vind, maar ik moet er niet te vaak komen. Ik kom namelijk steeds met tassen vol thuis. Het is zo verleidelijk om zoveel leuke dingetjes te kopen. Hij zit nu eenmaal in Eindhoven, waar ik vaker te vinden ben door mijn opleiding. Dus dat is vaak nogal lastig om dan de Primark over te slaan. Niet goed voor je centen, maar wel voor een leuke volle kast thuis. Dit zijn een aantal kledingzaken waar ik graag mijn kleding koop. Natuurlijk heb ik er nog meer, maar dat zijn weer net wat mindere naar mijn mening. Dus ja, nu blijft het ook wat overzichtelijker.  Wat zijn jou favoriete kledingzaken? Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter  

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Ik ben zelf niet zo'n fan van de coolcat..maar bij de H&M loop ik wel vaker naar binnen. Oh en de Bershka/zara heeft ook super leuke dingen altijd! :)) xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk om te lezen. Zara vind ik ook wel leuke kleding hebben. Dus daar zijn we het samen met de H&M toch over eens.

      Verwijderen