zondag 19 januari 2014

TAG: This or that?


Ik vind tags altijd zeer leuk om te lezen. Zo ook deze, die ik vandaag in heb gevuld. This or that? Je leest het zo meteen.

 Ik kwam deze tag tegen bij Justine van My cup of care en besloot toen om deze tag ook eens in te vullen.

Dit is een tag waarin je steeds een keuze maakt tussen twee dingen. De vragen zijn onderverdeeld in de volgende catogorieën: make-up, fashion, lichaam en food.


Make-up
 

Blush of Bronzer
Het geeft je wangen een mooi kleurtje en dat vind ik zo mooi. Zelf gebruik ik altijd een blush van Essence. Ik vind ze mooie kleurtjes in hun assortiment hebben.

Lipgloss of Lipstick
Zelf vind ik een lipstick fijner. Een lipgloss plakt naar mijn mening teveel. Deze gebruikte ik vroeger wel veel, maar nu ben ik toch echt overgestapt naar de lipsticks. Zelf gebruik ik er verschillende, Catrice, Essence, NYC en nog een aantal meer. Teveel om op te noemen zelfs.

Eyeliner of Mascara
Deze is niet moeilijk, zonder mascara ga ik de deur niet uit. Dus kies ik zeker voor mascara. Eyeliner vind ik een bijzaak, dit doe ik alleen maar als ik naar feestjes ga. En zelfs dan nog niet altijd.

Foundation of Concealer
Zelf gebruik ik bijna nooit foundation, ik heb een gevoelige huid. Dus vaak als ik dit opsmeer krijg ik er pukkeltjes van. Dat wil ik natuurlijk niet. Concealer daar in tegen gebruik ik wel eens. Dit gebruik ik ook niet vaak, maar net iets meer als foundation. Ik gebruik concealer alleen bij een plekje of iets dergelijks. En dan lekker maar een klein beetje.

Neutraal of Kleur
Op dit moment ben ik vooral van de nude kleuren en tinten. Ik gebruik amper kleurtjes. Die kleuren oogschaduw of eyeliner doe ik zo nu en dan eens op naar feestjes. De nude kleuren draag ik dagelijks. Ik vind het op dit moment ook een tikkeltje mooier bij mezelf passen.

Kwasten of Sponsjes
Ik kies nooit voor sponsjes, ik vind kwasten gewoon veel makkelijker werken.FashionSpijkerbroek of Joggingsbroek
Dit vind ik een lastige, ik draag het allebei veel. Naar school altijd een spijkerbroek, maar thuis altijd een joggingsbroek. Maar dan kies ik maar voor de spijkerbroek, deze is netter.

Lange mouwen of Korte mouwen
Dit is niet zo'n moeilijke vraag, ik loop altijd in topjes of t-shirt dus dat word zeker korte mouwen. Ik heb het namelijk erg snel warm, maar ik vind het ook gewoon net wat leuker staan als bijvoorbeeld een trui met lange mouwen.

Jurken of Rokken
Zelf heb ik niet veel van beide. Maar als ik dan echt moet kiezen dan kies ik voor rokken.

Streepjes of Ruitjes
Ik vind het beide niet echt mooi staan bij mezelf. Maar dan kies ik toch echt voor streepjes, daar heb ik tenslotte ook een t-shirt/tuniek van.

Teenslippers of Sandalen
In de zomer loop ik het liefste op teenslippers. Deze vind ik net wat mooier, en lekkerder zitten tegenover sandalen. Die ik tevens ook niet heb.

Sjaals of Hoedjes
Deze is niet heel moeilijk. Sjaals kunnen altijd gedragen worden, het staat iedereen goed. Maar hoedjes vind ik niet altijd mooi staan bij mensen. Zo ook niet bij mezelf. Dus vandaar de keuze voor sjaals.

Oorknopjes of Oorhangers
Zelf draag ik vaak dezelfde oorbellen dagelijks, ook al heb ik er een berg van liggen. Oorhangers, deze vind ik net een tikkeltje mooier. Ik heb wel ook veel oorknopjes, en heb ook twee gaatjes dus in het tweede gaatje zitten dan ook altijd oorknopjes. Maar verder draag ik altijd grotere oorhangers.

Kettingen of Armbanden
Ik kies hierbij voor kettingen. Mijn polsen zijn nogal dun, dus passen armbanden vaak niet. Dit vind ik erg jammer. Ik had graag wat gecombineerd met de armbanden. Maar kettingen vind ik ook gaaf, dus dan doen we het daar maar mee.

Hakken of Platte schoenen
Het is een beetje afwisselend. Ik draag naar school altijd platte schoenen, maar op feestjes of dergelijke het liefste hakken. Maar ik ga voor platte schoenen nu.

Cowboylaarzen of Paardrijlaarzen
Nou deze vind ik lastig. Ik houd eerlijk gezegd van allebei niet. Maar ja, je moet een keuze maken. Dan kies ik toch echt voor cowboylaarzen, deze vind ik dan net wat leuker.

Jasje of Vest
Bij deze kies ik voor een jasje, dit vind ik wat stoerder. Daar houdt ik dan net wat meer van.


LichaamParfum of Bodyspray
Deze is niet heel moeilijk. Parfum, ik heb er met mijn verjaardag weer 2 bij gekregen. Nu kan ik lekker afwisselen en dat vind ik erg leuk. Steeds weer een ander lekker geurtje.

Lotion of Body butter
Ik heb het beide in mijn kastje staan. Ik vind de lotion net wat fijner, dus dan kies ik daar maar voor.

Douchegel of Zeep
Ik kies voor douchegel, zeep vind ik niet echt prettig te gebruiken.

Lang haar of Kort haar
Deze is ook niet zo moeilijk. Ik heb toen ik in groep 4 van de basisschool zat mijn haar kort geknipt. Hier heb ik heel erg spijt van gehad. Dus ja, dan kies ik toch echt voor lang haar.

Licht haar of Donder haar
Ik vind bij mezelf licht haar mooier als donker haar. Dus ja, ook deze is niet heel moeilijk als het aan mij ligt.Gekruld haar of Stijl haar
Ik vind bij mezelf stijl haar en gekruld haar mooi staan. Ik heb het vaker stijl haar, dus dan kies ik hier maar voor.

Los of Vast
Ik heb het een tijdje vaak vast gedragen. Maar ik vind op dit moment los haar mooier staan.

Paardenstaart of Knot
Ik vind het beide mooi. Ja, ik weet niet. Een knot heeft soms een mooiere uitstraling als een paardenstaart. Maar toch draag ik vaker door mijn niet zo'n dikke haren een paardenstaart.


FoodTaart of Cake
Deze weet ik wel meteen. Taart vind ik net iets lekkerder als cake.

Warm of Koud
Koud, ik houd dus absoluut niet van warm eten.

Pizza of Pasta
Deze is niet heel moeilijk. Dit word pizza, want pasta lust ik niet.

Voorgerecht of Toetje
Natuurlijk een toetje, dit is net wat lekkerder dan een voorgerecht.

's Middags eten of 's Avonds eten
Dan kies ik voor 's middags eten. Dit omdat ik net wat meer van koud eten houd dus een lunch als van warm eten 's avonds. 

Met bubbels of Zonder bubbels
Met bubbels vind ik lekkerder als zonder. Niet dat ik zonder niet lus, maar mijn keuze gaat naar met bubbels.Dit was weer een leuke tag naar mijn mening om in te vullen. Hopelijk hebben jullie genoten.

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥