maandag 6 januari 2014

Favoriete van december 2013

December is al weer een paar dagen afgelopen, maar van mij krijg je nog even de favoriete te horen die ik deze maand had. Er zit van alles wat tussen. Beauty, lifestyle, fashion ja noem maar op.

Qua make-up producten heb ik deze maand vooral doorgebracht met verschillende oogschaduw's, lipsticks en mascara's. Ik had namelijk niet echt een gevoel om steeds weer foundation op me gezicht te smeren, dit heb ik dan ook vrij weinig gedaan deze maand.

1) Rimmel London ''Volumeflash scandaleyes'' mascara2) ''Waterproof eyeliner'' van de HEMA ''in de kleuren zwart, zilver & paars''
3) Rimmel London ''Glam eyes quad eyeshadow in 023 beauty spell''
4) Essence lipstick ''Honey bee 54''


5) Essence ''colour arts'' eye base

Qua parfum heb ik deze maand vooral naar mijn 2 favoriete getrokken. Waarvan ik er 1 maar 2 dagen op kon doen, wegens dat ik die gekregen heb met mijn verjaardag. Over allebei de parfums komt nog een review later deze maand.

1) Indigo ''Hearts of love'' 90 ml

2) Katy Perry ''Killer queen'' 30 ml

Ten slotte heb ik qua lifestyle wat leuke liedjes uitgekozen, die ik deze maand veel geluisterd heb. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden. In dit lijstje zie je vooral Amy Macdonald voorkomen, ik houd tegenwoordig echt van deze muziek. Ik vond het toen het uitkwam al mooi, maar nu weer steeds meer. Ze inspireert me om weer te gaan zingen, en vrolijk te worden.

1) Cheyenne Toney - Formidable
2) John Legend - All of me
3) DVBBS & Borgeous - Tsunami
4) Amy Macdonald - This is the life 
5) Doe-Maar - 32 jaar
6) Christina Perri - Jar of hearts 
7) Amy Macdonald - Mr rock & roll

Dit waren mijn favoriete van ''december 2013'' In februari vind je weer een nieuwe lijst hier met mijn favoriete van ''januari 2014''.

Wat waren jullie favoriete van december? Ik ben benieuwd, laat het me weten!

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥