zondag 12 januari 2014

Tag: I love blogging

Mijn blog is nog niet heel groot, je kunt eerder zeggen nog vrij klein. Maar ik wil graag in de toekomst meer tags gaan posten.  Ik vind het namelijk leuk om vragen te beantwoorden, en ja het geeft ook weer een leuke toevoeging aan mijn blog. Hieronder vind je de tag: I love blogging. Ik hoop dat ik hier als mijn blog groter is een leuk aandenken van te hebben. Lees gerust verder.

Waarom ben je een blog begonnen?
Ik ben begonnen met bloggen omdat ik het graag eens wilde proberen. Schrijven en dingen delen met andere mensen vind ik leuk om te doen, het past wel bij me. Ik praat namelijk zoveel dat ik maar ben gaan schrijven. Nu denk je vast, waarom heeft ze dan geen YouTube kanaal? Nou dit is omdat ik dat net te eng vind om te doen haha. Misschien komt het in de loop van de tijd nog, als mijn blog dan nog gewoon bestaat. Dat weet ik nog niet.


Hoe kom je aan de naam van je blog?
Dat is nou echt een leuke vraag. Je kent vast mijn gastblogger Mariëlla Stevens wel. Ik wilde een blog beginnen, en vertelde dit tegen haar. Ze hielp me enorm, nu nog altijd. Toen ik haar vertelde dat ik geen naam wist voor mijn blog kwam ze met het idee om het BeautyLook by Kaylee te noemen. Beauty staat voor beauty en Look staat voor fashion. Zodoende vond ik het een leuke naam, en heb deze naam dan ook aangehouden.

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer?
Per maand heb ik ongeveer 500 paginaviews, dit zijn dus waarschijnlijk bezoekers die mijn pagina dagelijks bekijken. Steeds als ik een nieuwe blog post, komen er ongeveer 5 a 10 bloglovin followers bij. Dit vind ik erg gaaf omdat ik nog niet lang bezig ben, want ja wie als blogger wil dit nou niet. Ik zit nu op 61 bloglovin followers, deze zou ik graag over de 100 heen zien gaan voor dat januari afgelopen is. Ik vraag mezelf ook vaak af waar jullie vandaan komen, en hoe jullie mijn blog vinden? Want ja, dit had ik nooit verwacht. 
Wie werken er allemaal mee aan je blog?
Op dit moment werken Mariëlla Stevens als gastblogger, en ik zelf aan mijn blog. Dit vind ik op dit moment wel genoeg. Natuurlijk zijn de gastartikelen naar mijn hand gemaakt, het is wat ik leuk vind om op mijn blog te posten, maar door een ander persoon geschreven.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt door je blog?
Wat ik op dit moment het leukste vind wat ik heb meegemaakt door mijn blog is nieuwe mensen leren kennen. Dit vind ik zo speciaal, en ook gaaf dat dit door een blog kan. Ook ben ik anders tegen bepaalde dingen in het leven gaan aankijken. Dit vind ik wel fijn, het heeft mij in de goede zin veranderd.

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld op een bericht?
Vaak krijg ik maar 1 reactie, dit vind ik wel erg jammer. Ik zou het namelijk erg leuk vinden als jullie je mening zouden geven, dat geeft me dan weer wat meer motivatie om een nieuwe blogpost te schrijven. Via deze weg zou ik jullie dan ook altijd om tips, advies en alles wat hier mee te maken heeft kunnen vragen, wat op dit moment nog erg lastig is. 


Werk je samen met bedrijven?
Op dit moment werk ik nog niet samen met bedrijven, ik zou dit graag doen. Want ik weet dat ik die artikelen net iets meer naar mijn hand zal leggen, en natuurlijk helemaal een eigen mening over zal geven. Ik sta hier dus ook zeker open voor.

Wat voor camera gebruik je?
Op dit moment gebruik ik het meeste plaatjes van We Heart It of Google. Als het plaatjes van mezelf zijn gebruik ik vaak mijn Huawei G510 telefooncamera, deze maakt goede en duidelijke plaatjes.  Zelf heb ik wel een Sony camera, maar daar moet ik nog veel van uitzoeken. (weet niet precies hoe deze heet)

Waar haal je inspiratie voor een artikel vandaan?
Van alles en nog wat, je kunt het bijna overal wel van noemen. Ik heb de vorige blogpost gevraagd om ideeën voor mijn blog. Hierbij kreeg ik dat ik een tag moest schrijven, dat is namelijk altijd wel leuk. Zodoende schrijf ik nu ook deze tag, want ja ik vind het leuk om toch mijn blog bij te houden. Maar ook sites, de natuur & liedjes inspireren mij om over te bloggen.

Welke bloggers inspireren je?
De meest inspirerende blogger voor mij is Teske de Schepper. Ze heeft een mega leuke blog die ik dagelijks lees. Haar artikelen spreken me vaak erg aan, en ze heeft zo'n leuke ideeën om uit te voeren. De blogs die ik verder lees zijn van verschillende bloggers, deze zijn vaak in het Nederlands. Ik vind Engels namelijk net iets te lastig.

Krijg je wel eens negatieve reacties?
Tot nu toe heb ik nog geen een negatieve reactie gehad op mijn blog. Natuurlijk denk ik dat je dit ook wel in je eigen handen hebt liggen. Als jij iets vervelends gaat schrijven over bijvoorbeeld stevigere mensen, ja dan kun je een negatieve reactie zeker verwachten. Daarom blog ik ook alleen maar over dingen die mij aanspreken, en waar ik zo nodig niemand mee kan beledigen.

Post je elke dag een nieuw artikel?
Dit probeer ik vaak wel te doen, maar op dit moment lukt dat nog niet van wegen mijn studie. Deze studie doe ik namelijk in 2 jaar, wat je normaal in 3 à 4 jaar zou leren. Dus ja, het is wat drukker. Wel zou ik graag jullie mening hebben over de kwaliteit van mijn artikelen, vind je ze mooi of juist lelijk geschreven? Wat kan er volgens jullie beter?


Wat voor soort lay-out heb je? Heb je hem zelf gemaakt?
Ik weet niet of er voor deze lay-out een naam is? Maar ik gebruik een blogger profiel, hier heb ik een lay-out van gekozen. Deze lay-out heb ik helemaal aangepast naar mijn smaak, en wat ik jullie wil laten zien via mijn blog. Waarschijnlijk ga ik de kleuren van mijn blog binnenkort wel weer aanpassen, want ik houd nou eenmaal niet van steeds de zelfde lay-out. 

Hoe lang doe je gemiddeld over een bericht?
Het schrijven van een artikel daar doe ik vaak gemiddeld 30 minuten over. Maar dan is mijn blogpost zeker nog niet klaar, als ik afbeeldingen moet gaan zoeken duurt dit ook vaak nog iets van gemiddeld 30 minuten. Hierdoor ben ik dus al vaak snel 1 uurtje kwijt voor 1 blogpost, maar dit verschild natuurlijk qua artikel.

Is je blog een bedrijf? Zo ja, hoe vind je het? Zo nee, zou je het willen?
Nee, op dit moment is mijn blog geen bedrijf. Het ene moment zou ik full time blogger willen zijn, maar juist het andere moment weer niet. Misschien is het leuk om na mijn studie er een bedrijfje van te maken. Het is ten minste iets waar ik wel over zit te denken? Lijkt dit jullie wat? 

Heb je contact met andere bloggers?
Ja, maar niet met veel. Zoals jullie weten dan mijn gastblogger Mariëlla Stevens. Maar via een bepaalde site, heb ik ook andere bloggers leren kennen waar ik wel eens ooit contact mee houd. Ik ken ze wel allemaal niet in real life. Dit vind ik wel jammer. 

Zo, dit was de tag! Hopelijk vonden jullie 'm leuk om te lezen, neem hem vooral over op je blog als je dat wil. Laat het me vooral even weten, ik vind het interessante vragen en ben wel benieuwd naar jullie antwoorden hierop!

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter
 

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Wat een toffe tag. Erg leuk om te lezen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te horen dat je het leuk vind om te lezen. Er zullen de komende tijd meer tags te vinden zijn.

   Verwijderen
 2. Hihi grappig dat ik erin voor kom ik wou vanmiddag de zelfde tag gaan opnemen voor mijn kanaal.

  Nog een fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat vond ik het beste passen. Jij helpt namelijk super goed, en dat mag gezegd worden.

   Laat me weten als deze erop staat!

   Verwijderen