zaterdag 18 januari 2014

Geef me ideeën voor mijn blog

Ideeën zijn van harte welkom, jullie ideeën zijn namelijk iets waar mijn blog een andere uitstraling door krijgt. En ik heb niet altijd zoveel ideeën. Lees even verder, dan zie je wat je kunt doen.


Zoals je net kon lezen, ik heb soms weinig ideeën om over te posten op mijn blog. Ik zou graag wat ideeën van jullie horen. Zo kan ik jullie beter vermaken, want dat is wat ik graag wil doen.


De volgende dingen zouden mij helpen, als je deze even in een reactie post:
* Laat ideeën achter waarover ik zou kunnen posten op mijn blog.
* Wat zie jij graag terug op mijn blog? 
* Heb jij bepaalde dingen die je graag wekelijks, maandelijks of zo zou willen zien op mijn blog?


Zouden jullie hierover even een reactie achter willen laten, ik wil jullie namelijk graag blijven vermaken via mijn blog. En daarbij wil ik natuurlijk ook jullie interesses weten. En jullie eigen ideeën.

Ik weet dat ik zo'n blogpost soms vaker post, maar ik wil ook zoveel mogelijk ideeën doorkrijgen van jullie, dus ga je gang! EN POST JE IDEEËN!!

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Misschien kun je recepten of boekrecensies plaatsen. Het zijn maar twee kleine ideetjes, maar toch hoop ik dat ik je wat inspiratie heb gegeven. :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Recepten vind ik zelf ook heel leuk om te plaatsen, deze zul je dan ook vooral nu ik weet dat mensen dit leuk vinden snel terug vinden op mijn blog. Boekrecensies heb ik nog nooit gedaan, ik weet ook niet of ik daar op dit moment de juiste tijd voor heb. Maar ik ga hier zeker even over nadenken.

      Verwijderen