vrijdag 14 februari 2014

Gelukkige valentijnsdag!

Vandaag is het weer zo ver. Het is 14 februari en dat betekend VALENTIJNSDAG! Deze blogpost staat dus ook zeker in het teken van valentijnsdag.


Ik wil jullie vandaag allemaal een zalige valentijnsdag wensen. Ga wat leuks doen met je geliefde of stuur jou crush een kaart?

Onthoud een ding: Mensen die nog niemand hebben qua vriend/vriendin geef je vader, moeder, broer/broertje/zus/zusje of iemand anders die je heel dierbaar is een teken van jou liefde naar hem/haar.Nog snel leuke ideeën nodig? Je vind ze in deze blogpost (klik hier).

Zoals jullie al merken is het geen grote blogpost, maar ik vond dat ik er vandaag toch een moest plaatsen. Ik het het de laatste tijd weer steeds wat drukker met school en plannen is dan ook zeker niet altijd mijn sterkste punt. (school gaat natuurlijk ook wel voor, dit is tot nu toe maar een hobby).

Morgen ben ik weer terug met een zeer leuke blogpost dus blijf zeker kijken op mijn blog! Ga jij vandaag nog wat doen met valentijnsdag? Laat het mij zeker weten hieronder in een reactie!


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥