vrijdag 21 februari 2014

DIY: Pimp je tas

Vandaag staat er weer een leuke DIY voor jullie klaar. Ik was er zo vol van, dat ik vond dat ik hem met jullie moest delen. Al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!Wat je nodig hebt en wat je moet doen lees je nu. 

 Benodigdheden:
  • Grote splitpennen (kleine mogen natuurlijk ook, maar met grote is het mooier als je ook een grote tas hebt).
  • Nagellak of verf
  • Kwast
  • Een mesje (eigenlijk is dit overbodig, maar als je de splitpennen niet makkelijk door de tas kan prikken is dit een hulpmiddeltje).

Wat te doen:
Bepaal zelf hoeveel slitpennen (stippen) je op de tas wilt hebben. Natuurlijk kan je dit later nog veranderen, maar dat is niet zo handig i.v.m. het drogen van de nagellak en het plaatsen van de splitpennen. Leg daarom van te voren even elke splitpen op de juiste plek. Zo weet je precies hoeveel je er nodig hebt.

Pak je nagellak of verf en kleur de bovenkant van al de splitpennen in de kleur die jij graag wilt. (dit kunnen allemaal dezelfde kleuren zijn voor een basic tas of veel verschillende kleuren voor een kleurrijke en zeker vrolijke tas).

Als alle splitpennen goed zijn opgedroogd kan je ze eventueel nog versieren door bijvoorbeeld smileys of hartjes erop te tekenen. Hierdoor maak je er dan ''buttons'' van.

Na dit alles kun je ze in je tas prikken. Als dit moeilijk gaat pak je het mes en maak je een klein gaatje. Zitten de splitpennen stevig aan de tas vast? Dan is je tas klaar!

Veel plezier met je op gepimpte tas! Laat jij mij een foto zien van jou gemaakte tas?


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥