donderdag 20 februari 2014

TAG: Disney Tag

Vandaag de ''Disney Tag'' die ik tegen kwam op de blog van Vera Camilla. Ik vond hem zo leuk dat ik hem over heb genomen. Veel leesplezier.


Wat is je favoriete Disneyfilm?
Ik vind Sneeuwwitje zo'n mooie disney film! Maar ook vind ik Assepoester weer zo'n mooie film. Deze twee films hebben het bij mij echt nek aan nek gelijk. Dus hier kan ik dan ook niet tussen kiezen.

Welke prins wil je zijn?
De prins die Doornroosje wakker kust. Hij is zo lief voor der. Dit vind ik zeker dat elke jongen moet hebben en hierdoor zou ik zo'n prins zelf willen zijn.Welke Prinses wil je zijn? 
Ik denk dat ik graag Assepoester wil zijn. Niet wegens het poetsen, maar wel wegens haar mooie jurk en goede afloop op het einde van alles. Wauw, ik heb zoveel respect voor haar. 

Op welk karakter lijk je het meest?
Ik denk op Ariël van de kleine zeemeermin. Ik houdt ontzettend veel van zwemmen en ja haar karakter past zeker wel in mij.

Wat is je favoriete liedje?
Deze vind ik wat lastig. Ik vind vele liedjes zo leuk van disney, hier kan ik dus zeker ook geen keuze uit maken. Wel jammer natuurlijk.

 

Wat is je favoriete Disney Park?
Dat is een lastige, aangezien ik nog nooit in een Disney Park ben geweest. Als ik eerlijk ben denk ik dat ik Disneyland Parijs het leukste zal vinden. Vooral door de verhalen die ik van mensen heb gehoord ect. 

Welke van de orginele figuren is je favoriet?
Dat is denk ik Minnie Mouse! Wauw, ik vind haar nog steeds leuk ondanks dat ik al 18 ben. Ze is zo lief en zeker ook meisjesachtig.

Dit was mijn ''Disney Tag''. Je mag deze tag gerust overnemen. Laat je het me dan wel even weten? Ik ben zeer benieuwd naar jullie antwoorden!

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥