dinsdag 18 februari 2014

Recept: Hartige pannenkoek

Vandaag een 2e blogpost, dit omdat ik er gister geen geplaatst had door drukte.. Deze blogpost staat in het teken van een recept. Ik vond het leuk om dit recept te delen met jullie. Benieuwd? Lees dan zeker verder.



Voor dit gerecht moet je ongeveer 10-20 minuten bereidingstijd bij denken.

Ingredienten:
  • Pannenkoeken meel (meergranen)
  • Bacon
  • Rode punt paprika
  • Champignons
  • Gele en of groene paprika
  • Bos/lente ui
  • Verse spinzaie
  • Zout/Paper
  • Geraspte kaas of gorgonzola

Bereidingswijze:
  • Was de verse spinazie (mag ook diepvries blad spinazie zijn)
  • Snij de rode punt paprika in dunne ringen 
  • Snij de bacon, ui en geel/groene paprika in blokjes
  • Snij de champignons in plakjes
  • Maak de meergranen meel zoals vermeld staat op het pak
  • Roer de paprika, ui en bacon met een beetje zout en vers gemalen peper
  • Doe als laatste de spinazie heel kort bij de roerbak
  • Overgiet dit met het pannenkoeken meel
  • Zet het gas op laag en laat het deeg gaar en knapperig worden van onderen
  • Keer dan de pannenkoek om en laat de pannenkoek zachtjes gaar worden. 
  • Bestrooi de pannenkoek met geraspte kaas naar keuze (jong, belegen, oud) maar ook blokjes gorgonzola is heerlijk op deze pannenkoek. 


 Klaar is je hartige pannenkoek. 

Smakelijk eten. Vind jij zo'n pannenkoek lekker? Of heb je liever een gewonnen of helemaal geen pannenkoek?


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥