woensdag 5 februari 2014

Woensdagsong: Racoon - Shoes of Lightning

Vandaag in de woensdagsong niemand minder als Racoon. Deze keer heb ik voor het nummer ''Shoes of Lightning'' gekozen omdat het een lied is wat ik vanaf 3fm Serious Request steeds weer opnieuw blijf luisteren. Lees hier meer over Racoon en mijn mening over ''Shoes of Lightning''.Wie zijn Racoon nou eigenlijk? Racoon bestaat uit 4 mannen, ze heten: Bart van der Weide, Dennis Huige, Stefan de Kroon en Paul Bukkens. In 1992 zag Nederland hun kwaliteiten toen ze optraden op Noorderslag. Sinds dien is Racoon heel bekend in Nederland.

Voor de film ''Alles is Familie'' schreef Racoon in 2012 het nummer ''Oceaan'', waar ik al zeer over te spreken was. Wat een wauw nummer. Het was het eerste Nederlandstaligge nummer één hit voor Racoon.

''Shoes of Lightning'' was in december 2013 het thema nummer voor de jaarlijkse 3fm Serious Request actie. Sinds die dag heb ik dit nummer dagelijks gedraaid, en dat doe ik nog altijd met veel plezier. Daarom wilde ik dit nummer vandaag dan ook zeker in de spotlights zetten op mijn blog.


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Racoon is zo fijn! Heb ze vorig jaar ook live gezien op een festival en dat was tranen met tuiten huilen natuurlijk, prachtige muziek maken ze en dit is ook weer een plaat. Wat ook leuk is, is dat ik je genomineerd heb voor een Liebster award! Het artikel komt morgen (06-02) om 15:00 online op http://worldfullofpolish.blogspot.nl/ het zou leuk zijn als je doorging met de tag :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben al genomineerd voor de Liebster award. Natuurlijk prachtig dat jij mij ook hebt genomineerd! Ik heb voor vandaag ook de tag gedaan. =) Ik zal zo even kijken op je blog, lijkt me leuk!

   Ook fijn dat je Racoon ook zo leuk vind, en dat je ze zelfs in het echt hebt gezien! Beetje jaloers hier zo.

   Verwijderen
 2. Ik ben gek op Racoon! Heb ze vorig jaar drie keer live gezien, waaronder in de HMH tijdens hun 15 jaar concert. Onwijs gaaf! Ze zijn zo goed. O, en ondanks dat ik eerst heel sceptisch was over het feit dat ze met Oceaan een Nederlands nummer maakten, vind ik het toch wel een heel mooi nummer. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je Racoon in het echt hebt gezien, en dat nog wel 2x! Ook ben ik blij dat van je kan aannemen dat je Racoon echt leuk vind.

   Verwijderen